Petkovi ženski večeri

Vsak petek se ženske družimo v Kranjski Gori na nočni smuki in testiramo ženske Elan smuči!

Smuči lahko testira vsaka smučarka s predložitvijo veljavnega dokumenta (osebna izkaznica, vozniška izkaznica ali potni list). Test posamične smučke traja eno (1) uro, po opravljenem testu lahko smučarka zamenja smuči za drugi model. Test smuči poteka v času nočne smuke. 

 

Za vse ženske smučarke, ki se bodo udeležile brezplačnega testa smuči imamo pripravljene številne ugodnosti:
- strokovni nasveti in predstavitev kolekcije ženskih smuči 2020/2021
- 20% popust za nakup smučarske karte (velja samo za nočno smuko v petek s predložitvijo kupona, ki ga dobite v poslovalnici Šport Bernik pri sedežnici Dolenčev Rut)
- gratis welcome drink v Baru Snežak Kranjska Gora (velja samo za nočno smuko v petek s predložitvijo kupona, ki ga dobite v poslovalnici Šport Bernik pri sedežnici Dolenčev Rut ob prevzemu smuči)
- praktično dariloLokacija dogajanja: poslovalnica Šport Bernik pri sedežnici Dolenčev Rut

 

Aktualne novice glede posameznega dogodka najdeš tudi na naši strani Facebook dogodka. Na socialnih omrežjih deli utrinke iz  petkovega druženja, pri tem pa nas ne pozabi označiti z @elanskis #elanskis #alwaysgoodtimes #ElanWstudio.

OSVOJI NOVE ŽENSKE ELAN SMUČI

Vsaka udeleženka testa prejme kupon za nagradno igro, ki ga odda v poslovalnici Šport Bernik pri sedežnici Dolenčev Rut. Izmed vse oddalih kuponov, bomo na zadnjem dogodku (13. 3. 2020) izžrebali nagrajenko, ki prejme vrhunske smuči Elan Insomnia Elite za sezono 2020/2021.

Nagradna igra poteka od 17. 1. 2020 do 13. 3. 2020

Uradna pravila Elan nagradne igre "Petkovi ženski večeri" najdeš tukaj.